Tacofärs
900 gram finmalen kalvfärs (3mm på kvarnen).
1 msk tomatpure,
1 burk krossade tomater.
1 msk torkad oregano,
1 msk paprikapulver.
1 skivad spansk peppar (börja med en halv om du är klen)
Spiskummin tills det smakar mexikanskt
1,5 l oxbuljong
1 gul lök
1 msk tomatpure,
1 burk krossade tomater.
1 msk torkad oregano,
1 msk paprikapulver.
1 skivad spansk peppar (börja med en halv om du är klen)
Spiskummin tills det smakar mexikanskt
1,5 l oxbuljong
1 gul lök
2 krossade vitlöksklyftor
Salta tills du är nöjd
Gör så här
Stek färsen, gärna i smör men olja går ju naturligtvis lika bra. Häll i resten av ingredienserna och sjud under lock så länge du ids. Ju längre desto godare blir den. I Crock-Pot läge Low i 8 timmar.När det börjar närma sig middag så är det bara att vrida plattan till max och reducera bort vätskan till lagom konsistens. Lyft bort lökbitarna och servera.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar